Winweek #1: Play-Doh Rapunzel Haarsalon GESLOTEN

play doh rapunzelWoehoe, het is zover! De winweek is begonnen! Omdat Aukje deze week jarig is, is het de hele week feest op Aukjeswereld. Ideaal zo vlak voor de feestdagen, want de decembermaand is al duur genoeg. We trappen vandaag meteen af met een ontzettend gaaf cadeau, de Rapunzel Haarsalon van Play-Doh!

rapunzel haarsalonEen paar weken geleden mochten Aukje en ik een kijkje nemen bij het hoofdkwartier van Sinterklaas. Aukje vond het geweldig en stond verlekkerd voor het Play-Doh schap. Ze wilde alles wel mee naar huis nemen. Dat kon natuurlijk niet, maar een paar weken later kreeg deze bofkont wel de Rapunzel Kapsalon opgestuurd, super leuk.En wat was ze blij! Hij moest zo snel mogelijk uit de verpakking en ze wilde meteen aan de slag!rapunzel kapsalonBij de Rapunzel Haarsalon zit om te beginnen een prachtige Rapunzel pop. Als je haar mooie kroontje van haar hoofd afhaalt, dan kan je er klei in stoppen. Zodra je het kroontje dan terug zet en je draait aan het hendeltje, krijgt Rapunzel haar. Super leuk! Zodra haar haren gegroeid zijn, net zoals bij de echte Rapunzel, kan je haar haren versieren. Op de Rapunzel pop zelf zitten namelijk allemaal mooie vormpjes. Als je daar wat klei in drukt, dan krijg je leuke versiersels voor bijvoorbeeld in haar haren.play-doh rapunzelVerder zit bij de set ook het vriendje van Rapunzel, Pascal de kameleon. Als je met Pascal over een rolletje klei gaat, dan krijg je als bij toverslag een vlecht. Aukje keek haar ogen uit! Ook zit er een malletje bij de kapsalon waarmee je een mooie staart kan maken. Dit malletje is tevens een borstel. Leuk voor als je kind volop bezig is met rollenspel, zoals Aukje op dit moment. Tijdens het kammen van Rapunzels klei haren was ze namelijk volop aan het kletsen, net een echte kapster 😉 Verder zit er bij de Rapunzel Haarsalon nog een kam, inclusief malletje voor mooie diamanten, een schaar om Rapunzels lange lokken mee af te knippen en vier potjes Play-Doh klei. Lila, roze, geel en pastel geel met glitters!
rapunzel kapsalonAukje is helemaal fan van de Rapunzel haarsalon en wil er het liefste elke dag mee spelen. En van mij mag ze want groot voordeel vind ik dat ze dit ook helemaal zelf kan. Ik heb alles één keer voorgedaan en nu weet ze precies hoe het werkt. Wat Aukje en mij betreft is het dus een echte aanrader.
rapunzel haarsalonWIN!

Wil jij deze super gave Rapunzel Haarsalon winnen? Laat dan een reactie achter dat je meedoet. Daarnaast zou ik het erg leuk vinden als je de facebookpagina van Aukjeswereld leuk vindt. Het delen van dit bericht of taggen van iemand die ook wel met deze winactie mee wil doen is niet nodig, maar wordt wel gewaardeerd ? Je kan meedoen met deze winactie tot en met 20 november. Op 21 november krijgt de winnaar persoonlijk bericht. Heel veel succes!

Gefeliciteerd Fieke! Heel veel plezier ermee!

P.S. Kan je niet zo lang wachten? Dan is de Rapunzel Haarsalon onder andere hier te koop voor € 27,99.

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

P..S. Doe je ook al mee met deze winacties?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.