Winweek #8: Verlichtende vriendjes GESLOTEN

verlichtende vriendjesUitverkocht. Deze verlichtende vriendjes zijn dus gewoon al bijna overal uitverkocht. Maar ik mag er nog twee weggeven dus met een beetje geluk kan jij dit cadeautje nog in de de jutezak verstoppen… 😉

“My Little Pony, je bent mijn allerbeste vriend…” En dat zijn ze zeker. Deze twee pony’s zijn elkaars allerbeste vriendjes. Ze zijn blij als ze elkaar zien, soms zelfs zo blij dat ze er spontaan van gloeien. Maar ze worden niet alleen blij van elkaar, maar ook heel blij van een high five met een ander vriendje. Want toen Aukje eenmaal ontdekte dat Pinkie Pie en Rainbow Dash ook gaan gloeien als je ze zelf een high five geeft, was het hek van de dam 😉 “Als ze gaan gloeien van een high five, dan misschien ook wel van mijn neus” en zo werd één voor één alles getest. Haar mond, oor, teen, knie en haar mond. En ja hoor, de pony’s gingen overal van gloeien. verlichtende vriendjesDe verlichtende vriendjes zijn 12 centimeter hoor en 12 centimeter breed. Ze zijn gemaakt van kunststof en er zitten drie kleine batterijtjes in. De sensor in de hoeven van de pony’s zorgt ervoor dat deze vriendjes ook werkelijk licht geven. Aukje vond het prachtig om dat onder de dekens even uit te testen. Daar zag ze het pas echt goed!

WIN!

Wil jij deze verlichtende vriendjes winnen? Laat dan een reactie achter dat je meedoet. Daarnaast zou ik het erg leuk vinden als je de facebookpagina van Aukjeswereld leuk vindt. Het delen van dit bericht of taggen van iemand die ook wel met deze winactie mee wil doen is niet nodig, maar wordt wel gewaardeerd ? Je kan meedoen met deze winactie tot en met 24 november. Op 25 november krijgt de winnaar persoonlijk bericht. Heel veel succes!

Gefeliciteerd Kimberly! Heel veel plezier ermee!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

P.S. Doe je ook al mee met deze winacties?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.