Blogbattle: Maak een optische illusie foto

Blogbattle

“Maak een originele, optische illusie foto.” Zo luidde de eerste challenge van onze Blog Battle. We kregen maar liefst een week de tijd voor deze opdracht, een week waarin ik op vakantie was. Onhandig, of juist in mijn voordeel…?

Vorige week vertelde ik over de Blog Battle die Merel en ik zijn gestart. Zes challenges, bedacht door ons beiden en die we allebei uit moeten voeren. Onze lezers mogen stemmen wie elke challenge als beste heeft uitgevoerd, en zo hebben we op 8 december een uiteindelijke winnaar. Omdat we voor de eerste challenge maar een week de tijd hadden, kozen we een niet al te moeilijke opdracht uit. Tenminste, dat dachten we. Maar uiteindelijk viel het toch nog niet mee hoor!

Maak een originele, optische illusie foto

Extra moeilijkheidsgraad voor mij tijdens deze opdracht was dat we op vakantie waren. Ik speurde heel het internet af op zoek naar inspiratie en kwam uiteindelijk een foto tegen van optische illusie op het strand. Deze wilde ik! Maar de vakantie vloog voorbij en zo zaten we alweer in de auto, zonder foto. Damn! Maar gelukkig hadden we nog een paar dagen Efteling, een prachtige omgeving voor een optische illusie toch? Dus we gingen op pad met mijn camera en dit is het uiteindelijke resultaat:optische illusieIk eet de Baron op! En lekker dat het was 😉 We hebben ontzettend veel lol gehad tijdens het maken van deze foto en ik wil al helemaal niet weten wat alle voorbijgangers wel niet moesten denken haha. Maar hopelijk is het resultaat goed genoeg om deze eerste challenge te winnen! Ik heb trouwens een hele serie foto’s, ook erg grappig om achter elkaar te zien!

optische illusie optische illusie optische illusie optische illusie optische illusie

Benieuwd naar Merels uitvoering van de challenge? Kijk dan zeker even op www.lotuswritings.nl. En als je beide pagina’s hebt bekeken vergeet dan zeker niet om via Facebook te stemmen wie de eerste challenge heeft gewonnen.Heb je geen Facebook en wil je toch meestemmen, dan mag je natuurlijk ook gewoon een reactie onder onze blogs achter laten. Alvast bedankt voor het stemmen!

Oh ja, bijna vergeten! De volgende challenge wordt:

Kook of bak iets lekkers in herfstthema

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.