Een nieuw bed voor Aukje? *

meisjesbed“Wauw mama wat is mijn kamer mooi!” Toen Aukje laatst haar nieuwe kamer zag, was ze helemaal onder de indruk. Ze vond hem prachtig en wilde hem meteen aan iedereen laten zien. Maar over een tijdje wordt haar kamer nog mooier, want ze krijgt namelijk ook nog eens een nieuw bed…

Toen Aukje twee jaar was, kreeg ze een groter bed. Het ledikantje werd gevaarlijk omdat ze daar uit wilde klimmen en dus besloten we op zoek te gaan naar een mooi éénpersoonsbed. Ik vond een prachtig, wit, houten bed met achter een hoge en voor een lage kant, een beetje een bank idee. De hartjes in het bed maakten het helemaal af. Deze wilde ik en tot op de dag van vandaag vind ik het nog steeds een prachtig bed. Hij past goed in Aukjes nieuwe kamer (die ik hier binnenkort trouwens dan echt laat zien), ze slaapt er goed in en het is gewoon een fijn bed. Hij heeft een lade waarin het overige beddengoed ligt en dat maakt hem ook nog eens erg praktisch.

kinderbedNu wordt Emmi over een tijdje twee en dus gaat zij ook over naar een groter bed. En terwijl ik het daar met Maikel over had, riep Aukje dat ze ook een nieuw bed wilde. Ik vond dat niet nodig, maar Maikel zei dat het natuurlijk veel leuker is om voor Aukje een nieuw bed te kopen dan voor Emmi. Aukje is zich veel meer bewust van het feit dat ze een nieuw bed krijgt en kan ook al zelf zeggen wat ze leuk vindt en voor Emmi is het sowieso een nieuw bed, of het nou die van Aukje is of een andere. Daar vond ik wel wat voor te zeggen, dus ik besloot om op zoek te gaan naar een nieuw bed voor Aukje, in plaats van voor Emmi.

Maar dan is de keuze ineens heel anders. Want als we voor Emmi een nieuw bed zouden kopen, dan zou het gewoon een simpel éénpersoonsbed worden. Misschien wel hetzelfde bed als dat van Aukje, gewoon omdat die zo mooi is, maar voor Aukje kijk je toch heel anders. Tijdens onze laatste vakantie sliep ze namelijk voor het eerst in een hoogslaper en ze vond het geweldig. Hoewel ik het wel een beetje eng vind, is het voor Aukje natuurlijk super leuk. En met een goed hekje aan de zijkant kan er ook eigenlijk niks gebeuren toch?

En zo werd mijn zoektocht ineens heel anders. Ik weet nog wel dat ik het drie jaar geleden al moeilijk vond om een mooi bed uit te kiezen, maar dit keer is het nog veel lastiger. Er is zoveel leuks! Sommige bedden wil ik zelf nog wel! Dus ik besloot om bij Emob de leukste bedden uit te zoeken en dan mag Aukje daar weer uit kiezen. Wel onder voorbehoud trouwens, want sommige bedden liggen wel een beetje buiten mijn budget. Maar ik heb ze er nu toch even bij gezet want kijk even hoe gaaf!!

meisjesbedden bed meisje

kinderbedden

Nou hebben Maikel en ik niet helemaal dezelfde smaak, maar dat hoeft natuurlijk ook niet want het wordt Aukjes bed. Ik ben heel erg benieuwd welke ze gaat kiezen. Mijn voorkeur heeft het huisje met het paardenhoofd aan de voorkant (alleen die hoeft er voor mij dan weer niet op haha) want dat is toch een heel erg mooi en leuk bed en ik hoef mezelf niet in allerlei bochten te wringen met het verschonen ervan. Ook wel prettig haha. Binnenkort zie je welk bed ze heeft gekozen…

Welk bed vind jij het leukste?

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.