Review Poopsie Slime Surprise Pooey Puitton

poopsie pooey puitton

Slijm maken is hot! En hoewel vooral kinderen het geweldig vinden, zijn ouders er over het algemeen wat minder fan van. Maar met de spullen uit deze prachtige Poopsie Pooey Puitton tas is slijm maken een makkie! En zonder kliederboel en vieze handen, beloofd! 

Poep + slijm + eenhoorns = succes

Een tijdje terug waren we bij een persdag waarop we allerlei prachtig nieuw speelgoed mochten zien en testen. De nieuwste L.O.L. surprises, Ready 2 Robots, maar vooral ook veel slijm. Slijm maken is nog steeds een grote hit bij kinderen, dus MGA Entertainment speelt hier geweldig op in door een ontzettend leuke slijm-lijn te lanceren: Poopsie Slime Surprise. Een enorme hit als je het mij vraagt, want kinderen zijn dol op slijm, dol op unicorns en dol op poep. Breng deze drie samen en je hebt gegarandeerd een succesvol product en zo is gebleken.

poopsie slime unicorn

Poopsie Slime Surprise Unicorn

De Poopsie Slime Surprise Unicorn is, zoals de naam al doet vermoeden, een eenhoorn die slijm poept. De eenhoorn is verkrijgbaar in het blauw en roze en beide varianten hebben prachtig gekleurde haren. Bij de Unicorn zitten verschillende materialen en een handleiding hoe het werkt. Vooral die handleiding is belangrijk gebleken, want ik heb al van verschillende mensen gehoord dat je echt goed moet lezen wat de stappen zijn, wil het goed lukken. Je geeft de eenhoorn dus drinken (water) en eten. Geef als toetje nog wat glitters en wieg je eenhoorn rustig heen en weer. Vervolgens zet je hem op het potje en voila, eenhoorn glitterpoep! De Poopsie Slime Surprise Unicorn kost € 59,99.

poopsie pooey puitton

Poopsie Slime Surprise Pooey Puitton

Maar onze grote gelukspoeperd kreeg geen unicorn, maar deze geweldig gave Poopsie Slime Surprise Pooey Puitton. Ze had hem tijdens het event al zien staan en vroeg meteen of ze er eentje mocht hebben. Ik had haar al verteld dat ze hem voor haar verjaardag mocht vragen, maar naast de geweldige googdiebag, kregen we deze dus ook mee naar huis. Dat snoetje heeft de hele terugweg gestraald, zo blij was ze! En natuurlijk moesten we thuis meteen kijken was er in de tas zat.

poopsie pooey puitton

Inhoud:

– 6 magische pakketjes
– 4 glitter pakketjes 
– 2 zakjes ‘crunch’ 
– 4 geheime geurtjes
– 1 lepel
– 1 exclusief flesje
– 1 poep sleutelhangertje
–  instructies en heel veel plek om al je poep in op te bergen!

poopsie slime

Slijm maken was nog nooit zo makkelijk!

Een dag later ging ik een beetje sceptisch met Aukje aan tafel zitten. Ik ben dol op knutselen, maar slijm maken behoort nou niet bepaald tot mijn favoriete activiteiten. Ik las de instructies door en al snel konden we beginnen. Het was namelijk ontzettend makkelijk. Als eerste doe je de juiste hoeveelheid water in de speciale beker. Vervolgens kies je een geurtje en een kleurtje en doe beiden in de beker erbij. Dop erop, goed schudden en daarna moet je even wachten. Na het wachten roerden wij de slijm nog even goed door met de lepel die er ook bij zit en na nog een paar minuten wachten was het slijm klaar. Zo makkelijk kan het zijn! Eventueel kan je er nog wat glitter of crunch aan toevoegen en dan kan je het slijm opbergen in één van de speciale opbergbakjes of in de leuke Poopsie sleutelhanger.

Met alle materialen uit de Poopsie Slime Surprie Pooey Puitton kan je 12 verschillende slijmsoorten maken. De Pooey Puitton kost € 64,95 en groot voordeel vind ik echt dat je geen rommel krijgt, je handen schoon blijven (behalve als je de glitters er doorheen doet, maar dat heb je met glitters natuurlijk altijd) en je ook meteen een bewaarsysteem voor het slijm krijgt. Aukje vond het geweldig en ik heb haar echt moeten tegenhouden om niet in één middag alle 12 soorten er doorheen te jagen.

poopsie slime surprise

Poopsie Slime Surprise

Dan heb je tot slot uit deze lijn ook nog de Poopsie Slime Surprise. Je koopt een Surprise al voor € 9,95 en dan krijg je dus eenhoornvoer, slijmpoeder en eenhoornmagie. Een verzamelbaar flesje en sleutelhanger met poeppersonage. Mysterieuze geurdropper, eenhoornlepel en verzamelvel. Op deze manier slijm maken is echt ontzettend leuk en met slechts een klein beetje hulp kan je kind dit ook lekker zelf doen.

poopsie slime surprise

WIN!

Wil jij deze laatst genoemde Poopsie Slime Surprise winnen? Laat dan in een reactie weten dat je mee doet. Als je me volgt op Instagram en Facebook maak je een extra kansje. Het delen van dit bericht of taggen van iemand die ook wel met deze winactie mee wil doen is niet nodig, maar wordt wel gewaardeerd. ? Je kan meedoen met deze winactie tot en met 23 november. Op 24 november krijgt de winnaar persoonlijk bericht.

Gefeliciteerd Patricia, heel veel plezier met de Poopsie Slime Surprise!

Doe je ook al mee met deze winacties:

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.