Win een gepersonaliseerde videoboodschap van Sinterklaas GESLOTEN

video van sint

“Dag Aukje” Dat glunderende koppie toen Sinterklaas haar vorig jaar toesprak vergeet ik nooit meer. Vorig jaar begonnen we pakjesavond met een videoboodschap van Sinterklaas en dat was geweldig. Ook dit jaar beginnen we pakjesavond weer op die manier, en jij misschien ook wel…

Gisteren was het dan eindelijk weer zover, Sinterklaas is weer in Nederland! Deze periode is toch wel de meest spannende, gezellig en leuke tijd voor kinderen. Schoentje zetten, het Sinterklaasjournaal kijken, misschien wel naar Sinterklaas toe bij papa of mama op het werk of misschien komt Sinterklaas wel even op bezoek op school, het kinderdagverblijf of zelfs thuis. Deze gezellig periode eindigt in de meeste gezinnen met pakjesavond en die kan je ook dit jaar weer met een knaller beginnen, namelijk met een gepersonaliseerde videoboodschap van Sinterklaas!

Voor het derde jaar op een rij beginnen wij dit jaar de pakjesavond weer met deze video. De glunderende snoetjes van de kinderen als Sinterklaas ze persoonlijk aanspreekt en misschien ook wel papa en mama. En wat weet Sinterklaas veel over iedereen! De videoboodschap is niet alleen ontzettend leuk om te kijken met de kinderen, maar ook tijdens het maken heb ik elk jaar al plezier. Want je kan wel tot 8 mensen laten benoemen door Sinterklaas, dus wie zal ik dit jaar eens uitkiezen. Wordt het opa, of tante, of iemand anders… 😉

video van sint

Video van Sint bestaat dit jaar 10 jaar en wat is het een succes! In een paar simpele stappen maak je zelf je eigen videoboodschap. Je kan een boodschap maken voor wel 8 personen! Super leuk als je als verrassing ook opa of oma laat benoemen door de Sint. Vooral erg hilarisch voor de wat oudere kinderen. Hier wordt bijvoorbeeld papa zeker even genoemd door de Sint ? Je vult een compliment in, een lekkernij, een hobby en een opvoedtip (optioneel) en Sinterklaas zal overal iets leuks over zeggen. Glunderende kinderen gegarandeerd!

Dit jaar staat er weer een nieuw avontuur van Sint en zijn Pieten klaar. Je kan zelf kiezen of je Roet Pieten of Zwarte Pieten wilt zien in de video en je kan allerlei leuke extra’s bij de video bijbestellen. Zoals danspasjes leren van hippe Danspiet, een goochelact met eigen foto die niet helemaal lukt, een gesigneerde kaart en een enveloppe uit Spanje. Je kan kiezen of je de 12 minuten durende video wilt downloaden of op dvd wilt ontvangen en als laatste laat je Sinterklaas vertellen waar de cadeautjes liggen. En dan, dan kan pakjesavond 2018 beginnen!

WIN!

Wil jij wel een een gepersonaliseerde videoboodschap van Sinterklaas winnen? Waarin je tot wel 8 personen kunt laten benoemen door Sint? Laat dan in een reactie weten dat je mee doet. Als je me volgt op Instagram en Facebook maak je een extra kansje. Het delen van dit bericht of taggen van iemand die ook wel met deze winactie mee wil doen is niet nodig, maar wordt wel gewaardeerd. ? Je kan meedoen met deze winactie tot en met 25 november. Op 26 november krijgt de winnaar persoonlijk bericht.

Gefeliciteerd Dave en Suzanne! Alvast een hele leuke pakjesavond toegewenst!

Doe je ook al mee met deze winacties van mijn mega winweek:

Volg je mij al op Pinterest, Instagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.