Win een Crate Creature Surprise Bizz GESLOTEN

crate creature

Een gesloten krat, een extra veiligheidsketting en een uitstekende rode tong. Uit pure nieuwsgierigheid trek je een keer aan de tong. Van schrik spring je achteruit, want ineens zie je twee opgelichte ogen in de krat en de hele krat begint te trillen. En dan, dan hoor je pas de geluiden die uit de krat komen…

Crate Creature Surprise

Crate Creatures zijn grappige monsters die wel meer dan 45 grappige effecten en geluiden kennen. Zo kunnen ze grommen, vieze geluiden maken en snurken, maar ze kunnen ook tegen je praten, eten en lachen. Er zijn vier verschillende monsters verkrijgbaar en elk monster heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Zo kan Blizz met zijn armen klapperen als je met zijn staart schudt, gaan Pudge zijn ogen raar doen als je op zijn hoorn drukt, Sizzle wappert met zijn vleugels als je in zijn staart knijpt en bij Snorthog vliegt het snot uit zijn neus als je achter op zijn hoofd drukt. Elk monster heeft zijn eigen eten bij zich en maakt bijzondere eetgeluiden als je hem zijn eten voert.

crate creature

De Crate Creatures zitten in een krat, die je open kan breken met de bijgeleverde koevoet. Deze krat is handig om te bewaren, om je Crate Creature weer in op te bergen na het spelen. Als je aan zijn tong trekt dan gloeien zijn ogen en begint hij wat te roepen. De Creatures zeggen je na en als je hem ondersteboven houdt, dan zegt hij je ook achterstevoren na. Super grappig! Elke Creature wordt geleverd met 45 gekke geluiden. De Crate Creatures zijn leuk voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar en hebben een adviesprijs van € 39,99.

WIN!

Wil jij deze gave Crate Creature winnen? Laat dan in een reactie weten dat je mee doet. Als je me volgt op Instagram en Facebook maak je een extra kansje. Het delen van dit bericht of taggen van iemand die ook wel met deze winactie mee wil doen is niet nodig, maar wordt wel gewaardeerd. ? Je kan meedoen met deze winactie tot en met 27 november. Op 28 november krijgt de winnaar persoonlijk bericht.

Gefeliciteerd Rianne! Hopelijk vindt je zoontje hem geweldig!

Doe je ook al mee met deze winacties van mijn mega winweek:

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.