Samenwerken

Dameskleding sans online

Wie ben ik?

Ik ben Charlotte Habraken, getrouwd en moeder van twee prachtige meiden (’13 en’17).
Ik ben gek op mijn gezin, maar zorg ook graag goed voor mezelf. Natuurlijk ben ik ook dol op schrijven en vind ik het leuk om mooie foto’s te maken.

Over Aukjeswereld.nl

Elke dag schrijf ik dan ook een artikel op www.aukjeswereld.nl, mijn persoonlijke blog. Ik ben begonnen met schrijven over onze oudste dochter, dingen waar ik als kersverse moeder tegenaan liep. Inmiddels is mijn blog enorm gegroeid en schrijf ik meer over dingen die de gemiddelde vrouw aanspreken. Denk aan fashion (twinnen met mijn dochter, shoplogs), beauty (de Curly Girl methode), reviews, tips en nog meer leuke dingen die de meeste moeders aan zullen spreken.

Sinds ik een fotografie cursus heb gevolgd ben ik in mijn vrije tijd ook bezig met het maken van mooie foto’s, dus dat komt ook zo af en toe terug in mijn blog en op mijn Instagram pagina.

Ik vind het ontzettend leuk om op de hoogte te worden gehouden over nieuwe producten, events en andere leuke info. Persberichten en vrijblijvende uitnodigingen ontvang ik dan ook graag via info@aukjeswereld.nl

Curly Girl Methode

Mijn artikelen over de Curly Girl Methode worden dagelijks door zo’n 1200 bezoekers via Google gevonden. Samenwerkingen die Curly Girl gerelateerd zijn, zijn dan ook erg passend bij Aukjeswereld.

Statistieken

Mijn statistieken van november 2019 zijn (Google analytics) 

Unieke bezoekers: 42.186   Sessies: 54.100+   Facebook likes: 2740+   Instagram volgers: 3000+

Samenwerken?

Past jouw product of website bij Aukjeswereld en heb jij interesse in een leuke samenwerking? Mail dan naar info@aukjeswereld.nl of vul het contact formulier in en ik zal zo snel mogelijk reageren! Er zijn verschillende manieren van samenwerken mogelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Instapost, Instastory, advertorial, review, winactie of langdurige samenwerking.

Eventueel is het ook mogelijk om via  LinkPizza samen te werken. Linkpizza is Nederlands grootste marktplaats voor authentieke sponsored content waar adverteerders en influencers elkaar vinden. Hier kan je als bedrijf een opdracht uitzetten, waar relevante bloggers op kunnen pitchen of je kan mij direct benaderen via mijn Mediakit. Linkpizza meet automatisch het aantal views en kliks op de artikelen en geeft inzicht in de statistieken.

Reacties nav eerdere samenwerkingen

Een aantal merken waar ik al eerder mee samenwerkte:

B.NosyBonprixBrandfieldCGProductenEsprit – Geboortepost.nlHaarproJulianatoren – Kaya SieradenKleine Giraf – LiveraLittle Tikes – Maxi-CosiMy JewelleryOlympus – QuapiPrincess – Red-RagSacha shoesSarenzaSouzaStokke – VTechZiengs

Een aantal reacties n.a.v. samenwerkingen:

Wat een super leuke content heb je gemaakt! Zowel het filmpje als de foto’s. Écht heel leuk gedaan. (Van den Assem schoenen)

“Wauw wat heb je mooie foto’s gemaakt en een erg leuk stuk geschreven, dankjewel!” (Souza)

“Wat een leuk artikel is het geworden zeg! Echt heel leuk gedaan. Je brengt mij nog eens op ideeën.” (Princess)

“Bedankt voor je heerlijk, eerlijke blog” (Van Hoorne entertainment)

“Wat een onzettend mooi stukje is het geworden, complimenten. En ik weet hoe moeilijk het is om foto’s te maken, well done!” (Kayasieraden)

“Ik vind het echt heel gaaf geworden! Leuk dat je het zowel thuis als op school getest hebt. Bedankt ” (Hubelino)

“Heel erg bedankt! We zijn echt heel blij met je review! Fijn om tips te zien voor oudere kinderen ook.” (houtenspel.be)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.